Ontdek Zeeland vanuit het Witte Kruis Vakantiehuis

UPDATE: op onderstaande tekst

In verband met de coronacrisis is het vakantiehuis alleen toegankelijk voor verpleegkundigen met hun partner of gezin.

Ben jij werkzaam als ambulanceverpleegkundige? En wil jij, met je gezin, op ‘vakantie’ in Zeeland? Boek dan GRATIS ‘Het Witte Kruis Vakantiehuis’. In ruil daarvoor help jij onze collega’s in Zeeland door het invullen van een (aantal) dienst(en). Je ontvangt hiervoor een vergoeding conform cao ambulancezorg.

Boek het vakantiehuis voor jouw vakantie

De vakantiewoning is het hele jaar te boeken. Witte Kruis heeft het vrijstaande chalet op het Roompot Beach Resort in Kamperland gehuurd t/m 31 oktober 2021. Het vakantiepark direct aan Oosterschelde is de ideale uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken met het gezin. Jij kunt daar als ambulanceverpleegkundige kosteloos van profiteren!

Je hoeft geen Witte Kruis verpleegkundige te zijn, alle BIG-geregistreerd ambulanceverpleegkundigen zijn welkom.

Over het vakantiehuis

Het vrijstaande chalet is geschikt voor 6 personen en voorzien van alle comfort. Het chalet beschikt over een woonkamer met zithoek. In de keuken vind je o.a. een combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Daarnaast heeft de woning drie slaapkamers, waarvan twee met 2 eenpersoonsbedden en een met een stapelbed. Een eventueel kinderbedje kan in de woonkamer worden geplaatst. Ook is er een terras met meubilair en kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Witte Kruis Vakantiehuis

Over de locatie: Roompot Beach Resort, direct aan Oosterschelde

NB: Mogelijk zijn niet alle activiteiten die hieronder genoemd worden beschikbaar door de coronacrisis.

Uitwaaien, pootje baden, zwemmen, zonnen, windsurfen bij de kite- & windsurfschool: een vakantie aan de Zeeuwse kust verveelt niet snel. De zee is altijd dichtbij. Op het Roompot Beach Resort is ook van alles te doen. Zwemmen in het subtropisch zwembad, knutselen met je kinderen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone of een borrel – met uitzicht op zee – in de Beachclub? In de directe omgeving van het park bieden historische stadjes als Veere en Zierikzee, de stormvloedkering en de kilometerslange kust volop ideeën voor leuke uitstapjes.

Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het nabijgelegen Banjaardstrand, één van de schoonste en mooiste van Nederland en onderscheiden met een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Voorwaarden

– Je werkt momenteel als BIG-geregistreerd ambulanceverpleegkundige.

– Je vult per week vakantie 4 diensten in op één van onze posten in Zeeland. Buiten de schoolvakanties om kun je ook een lang weekend of midweek in het vakantiehuis verblijven in ruil voor 1 a 2 diensten.

– Je werkt (nog) niet bij Witte Kruis in de regio Zeeland.

– Je vindt het leuk om kennis te maken met onze regio en collega’s.

Nu boeken?

Mail het secretariaat in Zeeland via secretariaat_zeeland@wittekruis.nl om jouw vakantie te reserveren.  VOL = VOL.

Heb je nog vragen? Bel ons dan via 088 625 60 71.

Beluister onze podcast: Kom bij de ambulance!

Meer weten over het werken in de ambulancezorg? Luister dan ook eens naar onze podcastserie ‘Kom bij de ambulance!’ Hierin vertellen medewerkers over hun werk en geven ze tips aan studenten en verpleegkundigen die interesse hebben om bij de ambulance te komen werken.

Kom bij de ambulance podcast